Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Reparaties

Bij Teunissen naai-en lockmachines doen wij nagenoeg alle reparaties aan naaimachines en lockmachines. Van grote reparaties tot de (letterlijk) kleinste reparaties. We hebben tientallen jaren ervaring en zijn vakmensen wat betreft reparaties. Bij ons zul je bijna nooit horen dat we de reparatie niet kunnen voltooien. Er zijn verschillende opleidingen gevolgd om het vak tot in de puntjes te verstaan. Voor nieuwe machines maar ook voor machines die al decennia lang bestaan.

Kom eens vrijblijvend langs met jouw vraag en naai/lock machine. Vaak kunnen we je direct al helpen. Ook kun je telefonisch contact opnemen om je vraag te stellen.

Stel een vraag

Copyright © 2023 Teunissen naai & lockmachines
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren