Over Teunissen naai- en lockmachines

Helma sinds 1978 werkzaam in de naaimachines. Ze is hier begonnen als demonstratrice en winkelmeisje. Hierna is ze doorgegroeid en met al haar kennis en kunde en heeft ze vanaf 1991 samen met Wim de zaak overgenomen. 

Wim zit vanaf 1985 in de naaimachines. Hij heeft een aantal cursussen mogen volgen om een allround monteur te kunnen worden. Hierdoor kan hij iedereen voorzien van een werkende naaimachine. Ook als deze machine tien tallen jaren geleden op de markt is gekomen. Opleidingen die hij heeft gevolgd zijn onder andere; Een opleiding van 3 weken in de Pfaff Fabriek in Duitsland. Ook heeft hij bij verschillende importeurs gewerkt om ervaring op te doen voor allround monteur.

Goede doelen: Project Gambia

Empowering Girls Gambia
In December 2017 zijn wij als bedrijf naar Gambia gegaan. Hier hebben we voor een onderneming de naaimachines nagekeken voor de werknemers. Ook hebben we de meiden die werkzaam zijn, uitleg op de machines gegeven. Hierdoor kunnen de meiden zelfstandig hun werk verrichten en voor een inkomen zorgen. Ook zijn ze in staat kleine reparaties aan de machines zelf te verrichten. We zijn van plan deze initiatieven vaker te doen.
Zie facebookpagina: Teunissen Naaimachines

Teunissen naai- en lockmachines

Het bedrijf